dimecres, 17 de maig del 2017

Enrique Penadés segon autonòmic i Nico Azorin mínima en 1000 llisos

Enrique Penadés amb Toni Rubio
El passat cap de setmana es van disputar diverses competicions en pista amb la presència d'atletes del CAVA-Stocklogistic, d'entre les quals cal destacar l'autonòmic infantil i el provincial cadet. A Xàtiva es va disputar dissabte 13 l'autonòmic en categoria infantil, on Enrique Penadés va aconseguir un magnífic segon lloc en la prova de llançament de martell amb 28'68 metres, el que suposava una nova millor marca personal per a l'atleta entrenat per Toni Rubio, el qual ha completat una gran temporada a l'aire lliure amb el segon lloc tant al provincial com a l'autonòmic. En la mateixa competició Isamel Meléndez va fer 11''85 i 21''94 als 80 i 150 metres llisos. A més, a Sueca es va disputar el provincial cadet,on dels nou atletes que representaren al CAVA va destacar el segon lloc de Nico Azorín en la prova dels 1000 llisos i, el que és més important, la marca aconseguida. L'ontinyentí va fer un temps de 2'41''10, mínima per a participar al Campionat d'Espanya que es disputarà a Múrcia i que Nico i el seu entrenador Víctor Revert podran preparar amb molta tranquil·litat. A més, eixe temps el situa el novè del rànquing d'Espanya en categoria cadet.

Nico Azorín al pòdium de Sueca
Diumenge 14 a Torrent es va disputar un control on el vent va impedir que les marques aconseguides foren vàlides en les proves de velocitat. En les proves de mig fons, van destacar els 4 minuts i 7 segons de Carlos Vidal als 1500 i els 4'12'' de Josep Barberà en la mateixa prova.
Per que fa a les proves fora de la pista, Gilberto Vicedo va aconseguir un important tercer lloc absolut i primer promesa en la Pujada al Montcabrer. L'ontinyentí cada vegada es sent més a gust en les proves de muntanya i té un gran futur per davant en l'especialitat.

Gilberto Vicedo (Foto: José Coronado Lozano)