dilluns, 8 de maig del 2017

Anna Ferre, Enrique Penadés, Gilberto Vicedo, Lucia Felipe i Jaume Micó atletes destacats del cap de setmana

Enrique Penadés amb el seu entrenador Toni Rubio

El CAVA-Stocklogistic va tindre un cap de setmana carregat de competicions i actes institucionals entre els dies 5 i 7 de maig. Un triomf en una prova de muntanya i en una prova popular, una medalista autonòmica, dos medallistes als provincials escolars i la gala de la FACV van ser fites més destacades dels atletes del CAVA. Gilberto Vicedo va aconseguir un gran triomf a la Pujada a la Font Freda, celebrada a Atzaneta d'Albaida, on va tornar a demostrar la seua gran qualitat. A l'Alcúdia de Carlet triomf per al jove Jaume Micó en la prova benjamí. A l'autonòmic organitzat per la FEDDI Lucia Felipe va acabar segona als 100 llisos i es va classificar per al Campionat d'Espanya. Als provincials infantil de València i Alacant, Enrique Penadés va aconseguir el segon lloc en la prova de llançament de martell i va establir una nova millor marca personal de 27 metres justos. Als 220 metres tanques, Anna Ferre aconseguia el tercer lloc amb un gran temps de 36'48 segons. Gran treball conjunt dels dos atletes amb els seus entrenadors Toni Rubio i Toni Verdú. No van ser els únics que van participar a les competicions escolars. Joan Estevan va acabar cinquè al salt de llargada amb 4'30 metres i va fer 12'41 als 80 llisos, mentre que Ismael Meléndez feia 11'96 als 100 llisos i 22'54 als 150 llisos. 
Gilberto Vicedo a Atzaneta. Foto: Natalia Pascual
 A nivell federat, es va disputar un control a València. A la capital del Túria les proves de velocitat es van veure dificultades pel fort vent en contra. Així, Rafa Coll va aconseguir 12'33 segons als 100 llisos i Manolo Cortés 14'40 segons, mentre que en xiques Núria Valdés feia 14'14 segons i Lara Ortiz 14'66 segons. Als 200 llisos Rafa Coll feia 25'77 segons, Andrea Molina 28'79 i Ana Hernández 29'50. Als 300 llisos, Cristina Marco aturà el cronòmetre en 47'35 segons, mentre que als 100 tanques Clara López feia 17'97 segons i Cristina Payà 20'02. 
Per últim, Orlando Ortega va estar guardonat com a millor atleta de la FACV la temporada passada i Cristian Francés com a guanyador promesa, Josep Barberà tercer junior i Nico Azorín segon cadet del circuit autonòmic de camp a través en la gala organitzada per la federació

Lucia Felipe al pòdium

Jaume Micó. Foto Mychip
Cristian Francés, Josep Barberà i Nico Azorín a la gala de la FACV