dimarts, 19 de juny del 2018

Nico Azorín mínima i Víctor Sanz campió provincial sub23

Participants a la volta a peu a Montaverner
El passat cap de setmana va tornar a estar carregat de competicions per als atletes del CAVA-Stocklogistic. I una vegada més, estigueren a un gran nivell. Al campionat provincial sub 23 de València Víctor Sanz es va proclamar campió provincial als 1500 llisos amb un temps de 4'09''16. Gran mèrit el de Víctor, un dels atletes més veterans del club, que estudia i entrena a València. En la mateixa prova Nico Azorín va aconseguir, per fí, la mínima de participació per al Campionat d'Espanya sub18 amb un temps de 4'06''16. Nico participarà el cap de setmana del 23 i 24 a Gijón en el seu primer campionat de pista a l'aire lliure sub18. A més, en les proves de control, Patricia Alacreu feia 1'08''67 als 400 llisos.
A Gandia, el 13 de juny, es va disputar el provincial absolut, on José Calatayud i Rafa Coll feien 25''08 i Manolo Cortés 28''18 als 200 llisos. I al provincial absolut d'Alacant Núria Valdés corria els 100 llisos en 13''97 i Clara López feia 18''63 als 100 tanques.
Pel que fa a les proves en ruta, a la volta a peu a Montaverner Roberto Soriano va acabar segon i Joan Sanchis vuité en benjamins. En alevins, Clara Quispe va acabar tercera en xiques i en xics victòria per a Enric Llopis, tercer lloc per a Dani Sanchis, quart per a Ferran Reig, cinquè per a Jaume Revert i setè per a Guillermo Albert. Per últim, en infantils Lorena Francés acabà setena i Óscar Francés guanyava en xics acompanyat en el cinquè lloc per Borja Herrero.