dimarts, 19 de març del 2019

L'equip master 17è al Campionat d'Espanya de cross.

L'equip Master a Collado Villalba
El passat diumenge 17 de març es va disputar a la localitat madrilenya de Collado Villalba el Campionat d'Espanya Master de camp a través, en el que van participar tres atletes del CAVA-Stocklogistic. L'equip veterà va aconseguir el lloc 17è a la classificació per equips amb un temps total de 1 hora 10 minuts i 36 segons. Cal dir que en aquesta modalitat es sumen els temps dels tres millors atletes de cada club, a diferència d'altres campionats en el que es sumen els llocs aconseguits. Jose Antonio Alemán va ser el primer atleta del CAVA en l'arribada en el lloc 70, mentre que Javier Sanchis va finalitzar el 97 i va tancar l'equip Tono Sanchis en el lloc 100. Els tres atletes van estar acompanyats per l'entrenador Vicent Guerola, qui va destacar que l'experiència com a molt positiva, perquè va ser la primera vegada que el CAVA presentava equip en un Campionat d'Espanya Master.