dilluns, 4 de març de 2019

Nico Azorín bronze al Campionat d'Espanya escolar amb la selecció sub18

Víctor Revert, Nico Azorín, Lorena Perales i Óscar Francés.

El passat cap de setmana es va disputar a la localitat sevillana de Villamanrique de la Condesa el Campionat d'Espanya de camp a través escolar per seleccions autonòmiques. El CAVA-Stocklogistic va estar representat per tres atletes i l'entrenador Víctor Revert com a cap d'equip. Nico Azorín va fer història en aconseguir la medalla de bronze amb la selecció valenciana en categoria sub18. L'ontinyentí va fer una excel·lent cursa, en la que va aconseguir un magnífic desè lloc individual que, sumat als llocs dels altres membres de la selecció valenciana, va permetre aconseguir el tercer lloc i superar a Andalusia per només 3 punts. Nico es confirma així entre els millors atletes en categoria sub18 i intentarà este cap de setmana seguir amb els bons resultats al Campionat d'Espanya en pista coberta que es disputarà a València, on Azorín disputarà els 3000 llisos. En la mateixa categoria, però en xiques, Lorena Perales va arribar en el lloc 80 desprès d'una temporada molt complicada amb problemes físics que li han permès rendir al seu nivell habitual. Óscar Francés, debutant en Campionat d'Espanya, va acabar el 61 en la prova sub16. L'agullentí es va veure perjudicat per la pèrdua d'una sabatilla en una zona de fang del circuit,la qual cosa va limitar el seu rendiment en la prova. Cal destacar també el gran treball de l'entrenador Víctor Revert, preparador dels tres atletes, que està fent una feina de formació molt important i a la qual cal donar la visibilitat que és mereix.
A més, al Campionat d'Espanya de cross Universitari disputar a Castelló, Inma Llorca va representar a la Universitat d'Alacant i va acabar en el lloc 43. Inma participarà este cap de setmana al Campionat d'Espanya Federat de cross en la categoria sub20 a Cáceres.
Pel que fa a les proves en pista, cal destacar l'autonòmic sub16 en pista coberta, en el que Anna Ferre va acabar desena als 60 tanques amb 9''95 i Ismael Meléndez acabà el 15 als 300 llisos amb 41''22. Per la vesprada, es va disputar l'autonòmic sub18 i proves de control en les que van destacar als 60 llisos Andreu Santamaria amb 7''87 i Rafa Coll amb 7''76. Als 3000 llisos Javier Sanchis feia 10'26''48 i Tono Sanchis 10'54''11.
Per últim, a les proves en ruta, Ferran Reig i Jaume Micó foren segon i tercer a la Volta a Peu a Xella, mentre que la veterana Irene Calabuig aconseguia el triomf en la Volta a Peu a Calp.