dilluns, 3 de juny del 2019

Óscar Frances campió autonòmic i Anna Ferre mínima per al campionat d'Espanya.

Óscar Frances, al centre, campió autonòmic.
 El passat dissabte 1 de juny es va disputar a Gandia el Campionat Autonòmic sub16 en pista a l'aire lliure, en la que hi va haver una bona representació d'atletes del CAVA-Stocklogistic. L'actuació més destacada va estar a càrrec d'Óscar Frances, el qual es va proclamar campió autonòmic en la prova dels 1000 llisos. L'agullentí va fer un temps de 2'48''34 i tanca així una temporada brillant en la que ha participat en el campionat d'Espanya de cross i ara hauria de ser seleccionat per al proper Campionat d'Espanya per federacions que es disputarà a Madrid el proper 15 de juny. En la mateixa prova, Saúl Cabedo acabà el 17 amb 3'13''46 i Rubén Revert el 19 amb 3'29''73. Anna Ferre també va tindre una destacada actuació en acabar quarta en la prova dels 300 tanques amb 47''31, mínima per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Gijón. Als 100 tanques també va destacar el vuité lloc i un temps de 16''02, a només 2 centèsimes de la mínima per al Campionat d'Espanya. Al llançament de martell Tasia Grigore acabà setena amb 27'65 metres, mentre que en l'alçada Eva Tormo feia 1'33 metres i finalitzava 12a. La nota negativa va estar en els tres llançaments nuls que va fer Enrique Penades al llançament de martell, prova en la que era el màxim favorit.

Anna Ferre, mínima per al Campionat d'Espanya

A més, a les proves de control celebrades a Xàtiva diumenge de matí Andreu Santamaria feia 12''16 i Rafa Coll 12''24 als 100 llisos. A València, a l'open FESA, Lucía Belén Felipe feia 2'55 metres en llargada, 40''46 als 200 llisos i 18''50 as 100 llisos, aconseguint el triomf en la seua categoria.
Pel que fa a les proves en ruta, Ferran Reig i Jaume Micó aconseguien el primer i segon lloc a la Volta a Peu a l'Alcúdia de Crespins.