dilluns, 24 de juny del 2019

Anna Ferre, Víctor Botella i Nico Azorín protagonistes de le competicions del cap de setmana.

Nico Azorín a Castelló

El final del mes de juny marca l'inici del període de Campionats d'Espanya en les diferents categories. Així, el passat dissabte es va disputar a Castelló l'estatal sub18, en el que va participar Nico Azorín en la prova dels 1500 llisos. L'ontinyentí no va poder aconseguir l'objectiu de passar a la final, en ser setè en la primera semifinal amb un temps de 4'10''75. Tot i això Nico, junt amb el seu entrenador Víctor Revert, tanca una brillant temporada que el va portar a ser finalista al Campionat d'Espanya en pista coberta i medallista per equips al Campionat d'Espanya de cross. Azorín serà l'atleta que representarà el CAVA-Stocklogistic en la Gala de l'Esport d'Ontinyent.
Anna Ferre es va convertir en protagonista al aconseguir millorar àmpliament la seua marca personal als 300 tanques sub16 fins deixar-la en 46''67 segons, el que la situa la 13a en el ranking d'Espanya de la categoria i li dona opcions per lluitar per entrar a la final del Campionat d'Espanya sub16 que es disputarà el proper mes de juliol a Gijón. Gran treball d'Anna i del seu entrenador Toni Verdú.
Víctor Botella també donava un salt de qualitat el passat divendres al meeting de Gandia en millorar la seua marca personal als 800 llisos fins deixar-la en 1'50''82, el que el situa en el lloc 13 del ranking d'Espanya sub23. Al dia següent corria els 400 llisos de l'autonòmic sub23 on aconseguia el tercer lloc amb un temps de 51''82. Víctor correrà el proper cap de setmana el Campionat d'Espanya sub23 a Tarragona.