dimarts, 9 de juliol del 2019

Anna Ferre i Enrique Penades acaben 10ès al Campionat d'Espanya sub16

Enrique Penades i Anna Ferre a Gijón
El passat cap de setmana es va disputar a Gijón el Campionat d'Espanya sub16, en el que el CAVA-Stocklogistic va estar representat per Anna Ferre en la prova dels 300 metres tanques i Enrique Penades al llançament de martell. Tots dos van acabar les respectives proves en el lloc 10, amb desigual sabor de boca. Anna feia un temps de 47''17 a les semifinals, el que suposava la seua segona millor marca personal, i acabava en tercer lloc la seua sèrie,  però no podia classificar-se per a la final per només dos temps. Tot i això, l'atleta de Biar va ser competitiva i va acabar amb sensacions molt positives, sobretot perquè té un gran futur per davant. Enrique no va tindre el seu dia. Va llançar poc més de 38 metres en el primer intent i els dos següents els va fer nuls, insuficient per passar a la millora i entrar entre els 8 primers. L'ontinyentí també té un gran futur per davant i haurà d'aprendre a gestionar les emocions en aquest tipus de competicions. Això sí, tots dos atletes destacaren l'experiència positiva que suposa participar en un Campionat d'Espanya.
Pel que fa a les proves en ruta, va destacar els tercers llocs de Laia Mollà i Xavi Verdú a el Cross de Caudet, en categoria benjamí i veterans, mentre que Ferran Reig també acabava tercer i Jaume Micó quart en alevins a la Volta a Peu a Barxeta.