dimecres, 3 de juliol del 2019

Víctor Botella i Nacho Pastor finalistes als Campionats d'Espanya sub23 i Master.

Víctor Botella, setè al Campionat d'Espanya sub23
El passat cap de setmana es van disputar els Campionats d'Espanya sub23 i Master a Tarragona i Sagunt, els quals van comptar amb la presència d'atletes del CAVA-Stocklogistic. A Tarragona, Víctor Botella va finalitzar en un excel·lent setè lloc en la prova dels 800 metres llisos amb un temps de 1'55''80, desprès d'haver-se classificat per a la final per temps amb 1'52''85. Botella es consolida així entre els millor atletes nacionals de la categoria sub23, tot i ser la seua primera temporada en la categoria. Víctor ha fet una molt bona temporada, en la que ha aconseguit rebaixar la seua millor marca personal fins deixar-la en 1'50''. El següent objectiu serà trencar la barrera del minut i 50 segons i participar al Campionat d'Espanya Absolut, que es disputarà a La Nucia el proper 31 d'agost.
A Sagunt, Nacho Pastor aconseguia el vuité lloc als 1500 llisos en la categoria M35 amb un temps de 4'16''12, en el que suposava el seu debut en un Campionat d'Espanya en pista. L'ontinyentí entrenat per Víctor Revert ha experimentat una important millora en les proves de pista, que s'ha vist reflectida en el gran resultat aconseguit. A més, Rafa Coll, entrenat per Vicent Guerola, però en les files del Playas de Castellón aconseguia el sisè lloc en la final dels 100 llisos i la medalla d'or al relleu 4x100 de la categoria M50.
Pel que fa a les proves en pista a nivell autonòmic, cal destacar el la prova del martell del control celebrat a Elx, en el que Enrique Penadés llançava 47'84 metres i Tasia Grigore aconseguia una nova millor marca personal amb 32'64 metres, tots dos en categoria sub16.
En les proves en ruta, es va disputar la Volta a Peu a l'Olleria, en la que els atletes del CAVA van dominar les categories inferiors. Així, en benjamins el triomfa va ser per a Roberto Soriano i el segon lloc per a Joel Gandia, mentre que en alevins Ferran Reig i Jaume Micó també acabaven primer i segon. Finalment, en infantils Dani Sanchis acabava segon i Enric Llopis tercer.