dimarts, 18 de desembre del 2007

L’equip aleví del CAVA-Terra Natura segon al Cross Nacional de Yecla

Els atletes alevins de l’escola del CAVA aconseguiren un excel·lent segon lloc el la classificació per equips del cross nacional de Yecla, el passat diumenge 16 de desembre. El matí es va presentar molt fred a la ciutat de moble i, amb una temperatura de tres graus i un vent molt fred i molest, els atletes alevins es disposaren a completar els 1500 metres de la prova. Molt bona actuació de Josep Barberà, que va aconseguir fer una remontada espectacular per acabar en el vuité lloc de la general. Víctor Sanz també va lluitar molt al principi de la prova i es va quedar sense forces al final, però tot i això va aconseguir el lloc 18. Més arrere completaren l’equip amb gran esforç Sergio Borredà en el lloc 41 i Sergi Martínez en el 54. Al final sols foren superats per la A.D. Ceutí de Ceuta en la classificació per equips.
Si d’excel·lent es pot qualificar l’actuació dels xics, de matrícula d’honor va ser la de les xiques. Julia Rico i Joana Vidal foren setena i vuitena i ens van fer disfrutar amb una cursa plena d’esforç i intel·ligència. Julia va posar en pràctica el seu ràpid final per superar per poc Joana i totes dues es quedaren molt a prop dels llocs del pòdium.
Pel que fa a les atletes cadets, varen acusar l’alt nivell de la prova i el fet d’estar encara curtes en la seua preparació. Aixa, Laura Sanz va ser la 18 i Jesica Cañete va acabar la 29.
En la categoria senior l’únic participant del CAVA va ser Vicent Guerola, el qual va tindre una bona actuació al acabar 37, en una prova que va guanyar el campió d’Europa, l’ucraïnes Segey Lebid. Pel que fa als veterans, José Monteagudo fou el 27, Enrique Martínez el 34 i Miguel Garrido el 37.
Aquest proper cap de setmana els atletes del CAVA-Terra Natura prendran part en les diferents curses nadalenques que es disputen i el dia 28 participaran a la Sant Silvestre d’Ontinyent.