dilluns, 19 de maig del 2008

Bona actuació dels alevins a la 4ª Trobada escolar de la Safor

Els alevins del CAVA-Terra Natura tingueren una actuació destacada en la última jornada de les trobades escolars de la Safor, que es va fer a Gandia el passat 16 de maig i que va suposar la última competició en pista per als atletes alevins aquesta temporada. L'actuació més destacada la va tindre Joana Vidal, que va ser tercera en la prova dels 1000 metres llisos amb una gran marca de 3 minuts i 42 segons, que la situa entre les primeres atletes de la categoria en la seua despedida com a aleví. Quarta en la mateixa prova va ser Julia Rico, la qual va aconseguir també una molt bona marca de 3 minuts i 50 segons, en el seu primer any en la categoria.

Pel que fa als xics, Josep Barberà va ser quart en la prova dels 1000 metres amb 3 minuts i 45 segons, mentre que en la prova de pilota va aconseguir un destacat llançament de 22 metres i 18 centímetres. Víctor Sanz va patir problemes estomacals que el van impedir participar als 1000 llisos, però sí que va participar en la prova de pilota en la que va aconseguir una bona marca de 20 metres i 95 centímetres. Tant Víctor com Josep van estar entre els primers classificats de la prova