diumenge, 17 de gener del 2010

Joana Vidal tercera al Cross d'Elx

La ciutat d'Elx va acollir una nova edició del seu tradicional Cross el passat diumenge 17 de gener i en la qual van participar els atletes del CAVA-Kelme. La sort per als ontinyentins va ser ben diferent. Joana Vidal va ser la gran alegria del dia, ja que va aconseguir el tercer lloc en la categoria infantil sobre una distància de 1400 metres. Joana va estar en tot moment entre les tres primeres classificades de la prova i en un apretat esprint va poder superar les seues rival per aconseguir el bronze. Gran pas avant de l'ontinyentina que es consolida entre les millor infantils a nivell autonòmic. La mala sort va estar amb Julia Rico que, quan no s'havien disputat encara 100 metres de la prova, va ser tocada per una rival, va caure i va abandonar la prova amb diverses contusions. En xics, gran actuació de Josep Barberà en arribar setè, en una prova d'altíssim nivell. Sergi Alberca, molt lluitador, va acabar en el lloc 39. Víctor Sanz i Javi Revert van haver d'abandonar amb problemes respiratoris. Per últim, en categoria aleví molt bona actuació de l'aielonera Lara Ortiz en acabar la desena amb un fort esprint final, mentre que la nota negativa va ser la retirada d'Angela Pascual en patir una caiguda provocada per una altra atleta.