dilluns, 11 d’octubre del 2010

Tres pòdiums al Cross Popular del Barri de la Vila d'Ontinyent

Segona prova de la temporada per als atletes de l'escola del CAVA-Kelme i tres pòdiums com a resultats més destacats al Cross Popular del Barri de la Vila d'Ontinyent, que es va disputar el passat 10 d'Octubre.
Julia Rico debutava en la nova temporada amb un bon segon lloc  en categoria infantil,en una cursa molt curta en la que va portar el pes de la prova i on es va vore superada al final per una atleta de Villena. Segon lloc també per a Angela Pascual en categoria aleví, seguida molt de prop per Lara Ortiz en tercer lloc. Josep Barberà i Joana Vidal acabaren quarts en categoria infantil, mentre que Víctor Sanz i Nico Azorin arribaren cinquès en infantil i benjamí respectivament.
Ara els atletes del CAVA-Kelme ja no tornaran a competir fins el mes de novembre, quan començarà oficialment la temporada 2010-2011.