diumenge, 10 d’abril del 2011

5 medalles per als Infantils al Campionat Provincial

Els atletes infantils del CAVA-Kelme van aconseguir tornar carregats tots amb una medalla del Campionat Provicial Infantil, que es va celebrar a Sueca. Cinc participants i cinc medalles, un or, tres plates i un bronze, foren el gran premi obtés pels ontinyentins. La primera medalla fou aconseguida per Jose Torró, atleta de primer any, en la prova de llançament de martell. Jose aconseguí un llançament de 16 metres i 19 centímetres, el que li va proporcionar la medalla de bronze. Torró, al qual assessora en la prova de martell Toni Rubio, té un gran futur per davant ja que, a més, va aconseguir el quart lloc en la prova de llançament de pes, amb una marca de 5 metres i 82 centímetres.

Julia Rico i Josep Barberà aconseguiren les medalles d'or i plata als 3000 llisos. Josep, en xics, es va vore sorprés per un atleta d'origen marroquí i es va haver de conformar amb el segon lloc amb un temps de 11 minuts i 10 segons. Julia va dominar la prova des de l'inici i no es va haver d'esforçar al màxim per guanyar la prova amb facilitat amb una marca de 12 minuts i 5 segons. Tots dos van tindre en les condicions climatològiques als principals adversaris, ja que van haver de còrrer els 3 quilòmetres de la prova amb prop de 30 graus, fort vent de ponent i la humitat molt baixa, el que els va provocar problemes respiratòris.

Víctor Sanz aconseguí una altra medalla de plata en una nova prova per a ell, el triple salt. Un salt de 9 metres i 16 centímetres li va proporcionar el segon lloc en la prova, això sí, desprès d'haver fet un gran esforç en la prova dels 1000 llisos en la que va ser quart. Sanz, en una prova tàctica en la que es va veure perjudicat per una caiguda d'un rival, va haver de disputar un fort esprint final per lluitar pel tercer lloc, posició que va perdré per només dos dècimes, en acabar amb 4 minuts i 18 segons.

Per últim, medalla de plata també per a Àngela Pascual en la prova de 500 metres, en una prova molt ràpida en la que es va quedar a poques dècimes de la seva marca personal. Àngela, igual que Jose Torró, també té un important futur per davant, ja que també és atleta de primer any en categoria infantil.
Gran resultat per a tots ells que premia l'esforç i la constància en els entrenaments.