dilluns, 12 de desembre del 2011

L'equip cadet, Gilberto Vicedo i Xavi Gramage tercers al provincial de cross

La localitat d'Alzira va acollir el diumenge 11 de desembre el Campionat Provincial de Cross, tant escolar com federat. El gruix d'atletes de l'escola del CAVA-Kelme es va desplaçar fins a la localitat de La Ribera, d'on van tornar carregats amb tres medalles de bronze i el fet important d'haver aconseguit classificar tres equips complets en tres categories diferents. El matí va començar amb l'alegria del tercer lloc de l'equip cadet masculí gràcies als atletes Josep Barberà (23), Víctor Sanz (28), Joan Reig (30), Sergi Alberca (39) i Raul Revert (61), en una actuació molt compacta de tots ells. En categoria juvenil Gilberto Vicedo aconseguí el tercer lloc en el campionat provincial, en una prova en la que arribà el desè de la general. També en junior Xavi Gramage aconseguí el bronze provincial gràcies al vuité lloc de la general i, de pas, aconseguí puntuar per al Campionat d'Espanya. Bona actuació de Laura Sanz en junior i Angela Pascual en infantil, categories en les que aconseguiren el setè lloc. Menció especial mereixen els alevins que aconseguiren el cinquè lloc en xiques i el sisè en xics en la classificació per equips gràcies a Marina Agustín, Neus Reig, Andrea Sanchis, Elena Sanchez i Nico Azorín, David Belda, Victor Ortiz, Lalo Penadés, Ivan Alcaraz i Joan Belda. Per últim, en categoria absoluta Ximo Mollà aconseguí el lloc 22, poques setmanes després de la marató de València.