diumenge, 14 d’abril del 2013

L'equip infantil femení del CAVA tercer al Campionat Provincial d'equips

L'equip infantil femení, bronze provincial

La localitat de Xàtiva va acollir la segona jornada del Campionat Provincial infantil i cadet d'equips el passat 14 d'abril. El CAVA va presentar tres equips, dels quals el infantil femení va aconseguir un gran triomf en acabar terceres. Les xiques valldalbaidines van ser capaces de conservar el tercer lloc que tenien al final de la primera jornada i tancaren la competició amb un total de 100 punts, superades només pel València amb 116 i l'Huracan Fent Camí amb 115. Aconseguiren un avantatge de 8 punts al quart classificat, el Club de Correr el Garbí de Gandia. L'equip el formaren les aieloneres Lara Ortiz i Elena Vidal i les ontinyentines Júlia Bañuls, Sofia Cambra, Elena Sánchez, Andrea Sanchis, Ana Penadés, Helena Falcó, Helena Santamaria, Neus Reig, Sandra Campos i Paula Mora. Totes estigueren a un molt bon nivell i cal destacar, a banda de l'actuació conjunta, el triomf de Júlia Bañuls en 500 llisos amb una gran marca de 1 minut i 29 segons, el segon lloc de Sofia Cambra als 3000 llisos amb 11 minuts i 47 segons i un excel·lent segon lloc del relleu 4x80 amb una molt bona marca de 45 segons i 75 centèsimes. Ara intentaran aconseguir la classificació per punts per estar present al Campionat Autonòmic que es disputarà el promer mes de maig.

L'equip de relleus 4x300 cadet

Pel que fa a l'equip cadet masculí cal dir que també tingueren una bona actuació. Acabaren en sisè lloc amb 54 punts i milloraren la classificació de la temporada passada. Cal destacar el tercer lloc de Josep Barberà als 3000 llisos, la millor marca personal de Víctor Sanz als 600 llisos, amb 1 minut i 39 segons, els més de 8 metres en pes de Javier Paredes i els més de 23 metres en llançament de disc de José Torró.
L'equip infantil masculí no pogué acabar la competició per vàries baixes inesperades d'última hora. Tot i això, Víctor Ortiz, Joan Belda i Ivan Alcaraz participaren en les seues proves i aconseguiren millorar les seues marques, demostrant un gran esperit de sacrifici i d'equip.

1 comentari:

Tono Campos ha dit...

Donar l'enhorabona a l'epuip cadet masculí i a l'equip infantil masculí per la seua gran actuació en el campionat, i la meua mes sincera felicitació a l'equip infantil femení per eixe tercer lloc, vos el mereixeu per tot el sacrifici que esteu fent... Enhorabona també a Fran i a Viçent pel treball que estan fent al CAVA.