dilluns, 16 de desembre del 2013

L'equip juvenil tercer al Cross Nacional Fiestas de la Virgen

El passat diumenge es va disputar el Cross Nacional Fiestas de la Virgen, a la localitat murciana de Yecla. Com ja és habitual el CAVA va desplaçar un bon grapat d'atletes fins a la localitat famosa pels seus mobles. En aquest ocasió, la participació ontinyentina va començar en la categoria aleví amb Alex Conchilla acabant en el lloc 53. En categoria infantil femenina, gran cross una vegada més per a Elena Sánchez en novè lloc, mentre que Núria Valdés acabà en el lloc 40, Andrea Sanchis en el 46, Sandra Campos en el 47, Helena Santamaria en el 50 i Encarni Conchilla en el 76. En xics, Nico Azorín arribà el 17 i Víctor Ortiz el 77. En cadets, lloc 17 per a Maica Xufré. Per últim, en categoria juvenil Josep Barberà arribà l'onze després de patir una caiguda, Víctor Sanz el 27, Joan Reig el 28 i tancà l'equip Sergi Alberca en el lloc 40. Cal destacar que amb aquestes classificacions van obtindre el tercer lloc en la classificació per equips.

A més, el mateix dia també es va disputar a Benicarló la segona prova del circuit autonòmic de cross en la qual prengueren part tres atletes del CAVA sense massa bona sort. En cadets, Sofia Cambra va acabar novena, mentre que en categoria junior Sergi Tomàs fou cinquè i Gilberto Vicedó vuité en un mal dia per als dos joves atletes de la Vall d'Albaida.