dilluns, 28 d’abril del 2014

Bons resultats en proves combinades infantil i cadet


Júlia Bañuls, Lara Ortiz, Laura i Aida Navalón. Foto: Willy Bañuls
 Sis atletes del CAVA es desplaçaren fins a Elx per participar fora de concurs al Campionat Provincial de proves combinades de la província d'Alacant en les categories infantil i cadet els passats 26 i 27 d'abril. Les tres atletes infantils debutaven un proves combinades i tingueren bons resultats amb marques destacades al pentatló. Clara López acabà setena amb 1345 punts i va guanyar la prova de javelina amb 18'78 metres. Júlia Bañuls aconseguí el vuité lloc amb 1270 punts i va destacar en la prova de salt d'alçada amb 1'26 metres. Tancà la representació de la Vall Aida Navalón en el 25è lloc amb 785 punts i un bon llançament de 16'42 metres en javelina.
Les cadets participaren a l'hexatló, proves en les que Elena Vidal acabà cinquena amb 2437 punts i va destacar en la prova d'alçada amb 1'42 metres. Lara Ortiz fou 14a amb 1986 punts i una molt bona marca de 7'81 metres al llançament de pes. Laura Navalón aconseguí millorar la seua marca personal fins deixar-la en 1499 punts i obtingué el lloc 23. Va destacar en la prova dels 600 llisos amb una marca de dos minuts justos.
Totes elles repetiran el proper cap de setmana en el Campionat Provincial que es disputarà a València, on intentaran superar la puntuació obtinguda a Elx.

Clara López. Foto: Tono Campos  


Elena Vidal. Foto: Tono Campos

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona actuació millorant moltes marque personals. Sort per al provincial del proper cap de setmana