diumenge, 12 d’abril del 2015

Bones marques al control cadet d'Elx

Després del descans competitiu per les vacances de Pasqua, el CAVA va reprendre l'activitat competitiva a Elx el 12 d'abril. Va ser a un control en categoria cadet que va servir a les atletes per començar a agafar ritme de cara a la temporada d'aire lliure, fer proves noves i acabar de definir l'equip que participarà al campionat provincial del proper 25 d'abril. Així, set atletes cadets participaren en la competició. Al llançament de disc Lara Ortiz va llançar 17'17 metres, Sandra Campos 16'10 i Gemma Piera 15'32. En la prova de 100 tanques Clara López va aconseguir un temps de 18'80 segons, mentre que als 300 llisos Lara Ortiz aconseguia una bona marca amb 47'37 segons, mentre que Ana Penadés va fer 51'31 i Gemma Piera 53'24. En triple salt, Andrea Sanchis aconseguí un salt de 8'36 metres, mentre que als 300 tanques Ana Hernández va acabar la prova en 56 segons. Per últim, Sofia Cambra millorava la marca personal als 1000 llisos fins deixar-la en 3'19''66.