dilluns, 21 de novembre del 2016

Cinc pòdiums en el primer cap de setmana de competició oficial a València i Vila-real.

Ferran Reig al pòdium de Vila-real
Els atletes del CAVA van celebrar el nou patrocini d'Stock Logístic amb cinc pòdiums en les dos primeres competicions oficials de la temporada. El nou atleta del CAVA Cristian Jiménez es va imposar amb solvència al 10k de València en categoria junior. Cristian va preferir participar en la prova valenciana abans que anar fins a Vila-real, on 15 companys de club van participar en la primera prova del circuit autonòmic de camp a través. A la ciutat castellonenca Ferran Reig va aconseguir el segon lloc en la categoria benjamí, mentre que Óscar Francés acabà en un magnífica tercer lloc en infantils, categoria en la que Víctor Cambra acabà en el lloc 33. En cadet, gran segon lloc de Nico Azorín, mentre que en juvenils, Patricia Alacreu fou setena, Sofia Cambra vuitena, Laura López novena, Inma Llorca tretzena i Alba Pastor vintena. En junior, gran carrera de Laura Navalón en sisè lloc i en xics, Josep Barberà fou seté, Víctor Botella onzè i Diego Pons el 22. Per últim, en categoria promesa Cristian Francés aconseguí un important segon lloc i Carlos Mateo fou quart, en un molt bon inici de temporada conjunt per a tots els participants del CAVA.