dilluns, 9 de gener del 2017

Comencem l'any nou amb més pòdiums en les proves de cross

L'equip juvenil guanyador a Sant Joan
El primer cap de setmana de l'any nou va tornar a donar un bon grapat d'alegries als atletes del CAVA-StockLogistic, els quals van participar en pista coberta i camp a través. Al Cross de Sant Joan es van aconseguir cin pòdiums. En benjamins, Ferran Reig va continuar amb la seua espectacular regularitat en aconseguir el segon lloc del pòdium, el mateix que aconseguir en junior Josep Barberà. Sofia Cambra es va retrobar amb el pòdium en categoria juvenil, en aconseguir un tercer lloc que li dona moral per al que queda de temporada, mentre que Carlos Mateo també era tercer en categoria promesa. Les xiques juvenils aconseguiren el triomf per equips, amb Laura López en tercer lloc, Patricia Alacreu setena, Inma Llorca vuitena i Miriam Molina desena i Alba Pastor en el lloc 19. També molt destacades van ser les actuacions d'Óscar Francés amb el cinquè lloc en infantils, el quart de Laura Navalón en junior, el cinquè de Víctor Botella en junior i el vuité de Jaume Micó en benjamins.
Al Cross de Benicarló, que es va haver d'ajornar pel temporal de pluja del passat mes de desembre, Cristian Francés va aconseguir un important segon lloc, primer valencià, que l'acosta més al Campionat d'Espanya, mentre que Cristian Giménez va acabar el cinquè en categoria junior.
Pel que fa a la pista coberta, els atletes es van centrar fonamentalment en la prova dels 200 llisos, en la que Andreu Santamaria va fer 25'41 segons, el veterà Rafa Coll 25'97, Moises Muriana 27'18, César Muriana 27'50 i Isabel Barber 29'22. Als 800 llisos, bona marca per a Carlos Vidal amb 2'03''09 i Cristian Giménez va fer 2'09''06.