dimarts, 21 de febrer del 2017

Rafa Coll doble medallista a l'autonòmic veterà en pista coberta

Rafa Coll

El passat diumenge 19 de febrer es va disputar al Palau Lluís Puig el Campionat Autonòmic veterà, en el que Rafa Coll va aconseguir dues medalles en les proves de velocitat. L'ontinyentí va ser segon en la prova dels 60 llisos amb una bona marca de 7'58 segons. Més tard es va proclamar campió autonòmic en la prova dels 200 llisos amb un temps de 25'10 segons. Rafa tanca així la temporada autonòmica amb èxit i ara espera obtindre un bon resultat al Campionat d'Espanya que es disputarà el proper mes de març. Cal destacar el gran treball que està fent el seu entrenador Vicent Guerola, el qual espera que el seu atleta continue millorant de cara a l'estatal. Al mateix campionat també va participar Manolo Cortés, el qual va fer 8'64 als 60 llisos i 30'84 als 200 llisos.

Rafa Coll amb Vicent Guerola
Al Campionat provincial d'Alacant en pista coberta, els resultats més destacats van ser el quart lloc de Núria Valdés als 60 llisos amb 8'76 segons, el primer lloc de Víctor Botella als 400 llisos amb 51'87 segons, el triomf de Míriam Molina als 800 llisos amb 2'30''65 i el segon lloc d'Andrea Garcia als 400 llisos amb 1'05''05.
A més, es va disputar el Cross de Dolores, el qual va deixar cinc nous pòdiums i la classificació per al Campionat d'Espanya individual de Cristian Francés i Josep Barberà. El primer pòdium va ser el tercer lloc d'Óscar Francés en categoria infantil, amb el que completaava un gran cap de setmana. En juvenils, Sofia Cambra acabava tercera, Laura Mollà quarta, Miriam Molina sisena i Alba Pastor desena. En junior, Josep Barberà va ser segon, tot i arrossegar molèsties físiques. Per últim, en promesa triom per a Cristian Francés i segon lloc per a Gilberto Vicedo, el que li suposa una bona dosi de moral.