dimecres, 12 de juliol del 2017

Bon final del temporada de pista a l'aire lliure


Víctor Botella a Granollers
El passat cap de setmana el CAVA-Stocklogistic tancava la temporada de pista a l'aire lliure amb la participació de Víctor Botella al Campionat d'Espanya junior i amb el Campionat Autonòmic absolut.
A Granollers, Víctor Botella va participar a l'estatal junior en la prova dels 800 metres llisos, on va eixir en la última de les semifinals. El pas a la final estava molt car perquè només passava el primer de cada semifinal i els quatre millors temps. Desafortunadament Víctor no va poder estar en la lluita per la final i va arribar desè a la seua sèrie amb un temps per damunt dels 2 minuts, lluny de la seua millor marca de la temporada. Tot i això, el migfondista del CAVA té encara la possibilitat de millorar la seua actuació la propera temporada, perquè encara serà atleta de categoria junior.
A l'autonòmic absolut disputat a València, va destacar la participació d'Andreu Santamaria en les proves de 100 i 200 llisos en les que va fer uns bons temps de 11''97 i 24''36. Als 800 llisos Víctor Sanz va fer un temps de 2'04''54, mentre que als 1500 Carlos Vidal va aconseguir un gran quart lloc en la final amb un temps de 4'03''12.
Pel que fa a les proves de ruta, en la Volta a Peu a Barxeta tornaren a destacar Jaume Micó, primer, i Ferran Reig, tercer, en categoria benjamí.

Jaume Micó i Ferran Reig al pòdium de Barxeta