dimarts, 30 d’abril del 2019

Luis Plaza finisher en la Nafarroa Xtrem

Luis Plaza en un moment de la Nafarroa Xtrem. Foto: Luis Plaza

L'atleta ontinyentí del CAVA-Stocklogistic Luís Plaza va aconseguir finalitzar la Nafarroa Xtrem el passat 27 d'abril, una prova ultramarató per muntanya de 68 quilòmetres de distància que transcorre pel Pirineu navarrés i que té un desnivell positiu de 4000 metres. Luís va completar el repte en 8 hores 55 minuts i 26 segons, el que li va suposar acabar el 82 de la classificació general i el 63 de la seua categoria. L'ontinyentí va mostrar la seua satisfacció en finalitzar la prova amb un nivell de participació molt alt.
Pel que fa a les competicions en pista, cal destacar que Clara López va contribuir al segon lloc en l'autonòmic per equips sub20 amb el València CA en llançar més de 27 metres en la prova de javelina, mentre que Enrique Penadés participava a un control en el que es va quedar en poc més de 46 metres en la prova de martell. Per últim, en ruta, Ferran Reig acabava segon en la cursa popular de Gavarda, dins de les proves del circuit de la Ribera.