dilluns, 31 de maig del 2021

Nou medalles als campionats autonòmics i provincials.

El passat cap de setmana va tornar a estar carregat de competicions per als atletes del CAVA Ontinyent-Stocklogistic, amb la disputa del campionat autonòmic master i dels provincials absolut d'Alacant i sub12 de València. Entre les tres competicions es van aconseguir un total de nou medalles, tres en l'autonòmic i sis als provincials. A Elda es disputava l'autonòmic de veterans, en el que Nacho Pastor es va proclamar campió autonòmic en la prova dels 1500 llisos amb una bona marca de 4 minuts 15 segons i 49 centèsimes, mentre que Enrique Nadal aconseguia el segon lloc al llançament de javelina amb 23'80 metres i Gonzalo Martí era tercer als 5000 llisos amb 16'50''50. A Elx es disputava el provincial absolut, en el que Anna Ferre guanyava els 100 tanques amb 15''90, Xavi Verdú era segon als 5000 llisos amb 16'26''80 i Alba Sarrió corria els 100 llisos en 14''14. Per últim, a Gandia es va disputar el provincial sub12, en el que Isabel Chàfer i Núria Gómez aconseguien el segon i tercer lloc amb 3'47''35 i 3'48''81 respectivament als 1000 llisos, mentre que Laia Mollà acabava huitena als 60 tanques amb 12''48 i Carla Pla saltava 2'73 metres en llargada. En xics, Joel Gandia aconseguia el segon lloc als 60 tanques amb 11''80 i Nico Fita un brillant tercer lloc als 60 llisos amb 9''45.