dilluns, 26 de juliol del 2021

Enrique Penadés 7è al Campionat d'Espanya sub18

El passat cap de setmana es va disputar a Huelva el Campionat d'Espanya sub18, prova que posava la cloenda a la temporada de pista per als atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. Enrique Penadés i Óscar Francés van participar en les proves de llançament de martell i 2000 obstacles. Enrique va aconseguir el setè lloc en la prova de martell, amb una nova millor marca personal de 48'54 metres, acomiadant-se amb bon sabor de boca de la categoria sub18, perquè la temporada que ve competirà en categoria sub20. Per la seua part, Óscar Francés acabà el 12è de la sèrie B dels 2000 obstacles, amb un temps de 6'31''31 i també tancava el seu pas per la categoria sub18 de forma satisfactòria. A la propera temporada li esperen els 3000 obstacles. Darrere dels dos atletes hi ha molt de treball fet i tant ells com el seu entrenador Víctor Revert han fet un gran treball per saber adaptar-se i superar les dificultats que els ha posat la pandèmia del covid19.

Per altra banda, les proves en ruta tornen poc a poc a la normalitat i diumenge 25 va ser el torn de la Volta a Peu a Vallada, en la que van participar sis atletes del CAVAOntinyent. L'actuació més destacada va ser la de Nacho Pastor, el qual aconseguia el segon lloc en veterans, mentre que Rubén Barber era quart en senior, Rafa Ortiz 8è en veterans, David Martinez 16è en senior, Enrique Nadal 22è en veterans i Javi Cháfer 24è en veterans.