dimarts, 5 d’octubre del 2021

Brillant actuació dels nostre atletes al Cross de Sant Rafel.

Després d'un any d'absència per la pandèmia de covid19, els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van tornar amb molta força al tradicional cross de Sant Rafel on, a més, en aquesta edició col·laboravem en l'organització de la prova. Els carrers del barri ontinyentí es van plenar de samarretes blanques i blaves, i és que en algunes categories, els atletes del CAVAOntinyent van ser majoria en participació Des de la il·lusió dels més xicotets, fins els bons resultats obtingut a partir de la categoria benjamí, tots els atletes van tindre un sentiment especial per tornar a participar en una cursa en casa. Pel que fa als resultats més destacats, cal destacar el primer i segon lloc de Noa Asensio i Arantxa Serralle en benjamí xiques i el primer lloc de Pau Bermúdez. En alevins, triomf per a Núria Gómez i tercer lloc per a Laia Asensio. En infantils, tercer lloc per a Carla Bernabeu, mentre que en cadets el primer lloc era per a Ferran Reig i el segon per a Gabriel Donat en xics, mentre que en xiques el triomf era per a Núria Cañete i el tercer lloc per a Alba Cambra. Pel que fa a la prova absoluta, triplet en categoria junior, tant en xics com en xiques, amb Aina Pérez i Óscar Francés en primer lloc, Aina Álvarez i Rubén Revert en segon lloc i Sofia Cambra i Marc Silvestre en tercer lloc. En veterans B, triomf per a Rafa Ortiz i segon lloc per a Jose Serrano. Per últim, Mari Carmen i Rosa Baldó foren primera i segona en categoria de veteranes A i guanyaren la general de la prova femenina.

A més, als 10k de València, disputats el 3 d'octubre, Nacho Pastor aconseguia un temps de 32'22', Rubén Revert feia 34'09'', Javi Cháfer feia 44'45'' i Gonzalo Martí s'havia de retirat amb problemes físics. Per últim, a Gandia es va fer una concentració del PNTD de la RFEA en la que van participar Víctor Revert com a entrenador i Enrique Penadés com a atleta, en la prova de llançament de martell.