dimecres, 22 de desembre del 2021

Destacada actuació de la família Baldó a la Milla d'Almoradí

El passat cap de setmana es van disputar diverses competicions amb presència d'atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. A Almoradí és va disputar la milla urbana, en la que van participar els membres de la família Baldó, amb les veteranes Rosa i Mari Carmen al capdavant, amb gran èxit perquè aconseguiren pujar 6 vegades al pòdium. Les germanes Lía i Noa aconseguiren el tercer i quart lloc en el xiques sub10, mentre que Pau acabava segon en xics. En categoria sub12, Laia aconseguia acabar segona, mentre que en categoria sub16 Neus guanyava la prova i en categoria sub18 Guillem aconseguia ser tercer. En la prova absoluta, Mari Carmen acabà tercera i Rosa sisena.

A més, Ferran Reig va tindre una bona actuació al cross de Vall d'Uixó en acabar cinquè en la categoria sub16 i, en pista, al Memorial Natalia Marco a Alacant Anna Ferre guanyava la final A dels 60 llisos amb 8'36 segons, mentre que Alba Sarrió feia 8''81. Als 200 llisos, Anna feia 27''55 i Alba 30''01.