dimarts, 8 de febrer del 2022

Rosa Baldó campiona d'Espanya master als 1500 llisos.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van estar presents en dos competicions, el campionat d'Espanya màster en pista coberta i el cross d'Alzira. A València es va disputar el campionat d'Espanya màster, en el que Rosa Baldó es va proclamar campiona d'Espanya desl 1500 llisos en la categoria F40, amb un temps de 4 minuts 58 segons i 15 centèsimes, avantatjant en més de 3 segons a la segona classificada. Rosa no va poder estar acompanyada per la seua germana Mª Carmen, que va ser baixa per covid, i que segur que haguera estat també al pòdium. Un gran triomf per a l'atleta que Bocairent en la seua tornada a la competició federada. En la mateixa prova, però en categoria M40, Nacho Pastor aconseguia el sisè lloc i millorava la seua marca personal fins deixar-la en 4'15''32, en una cursa en la que va posar el ritme des del principi de la prova.

Pel que fa al cross d'Alzira, es desplaçaren 28 atletes i s'aconseguiren quatre pòdiums individuals i tres per equips, doncs es disputava el campionat provincial individual i per equips. En la prova popular Javi Cháfer acabà el 13è, mentre que en categoria sub12 la victòria fou per a Isabel Cháfer en un disputar esprint, en el que Núria Gómez fou tercera. Laia Mollà arribà la 24. Arantxa Serralle la 27, Carla Pla la 30 i Alma Pascual la 32. En xics, Joan Seguer arribà el 14, Nico Garcia el 16, Joel Gandia el 20, Álvaro Pastor el 21, Marc Micó el 34 i Ferran Orquín el 44. Gràcies a l'esforç de tots ells aconseguiren el primer lloc per equips en xics i xiques al campionat provincial. En categoria sub14 Mar Coronado fou la cinquena, Emma Muste la 30 i Aitana Reig la 51, mentre que en categoria sub16 Carla Bernabeu acabà la 12. En xics, gran segon lloc per a Ferran Reig, ben acompanyat per Manel Vañó en el lloc 7. En categoria sub18 Ruben Revert era setè i Mauro Bordera el 17, mentre que en xiques Núria Cañete es retirava per problemes físics. En categoria sub20 s'aconseguí el triomf per equips gràcies al segon lloc d'Óscar Francés i els llocs 9, 10 i 11 per a Vicent Gandia, Saul Cabedo i Carles Revert. En categoria master Tono Sanchis fou el 28 i, per últim, en categoria absoluta Ruben Bataller acabà sisè.