dimarts, 28 de juny del 2022

Fiordaliza Cofil fa rècord de la República Dominicana als 100 llisos.

L'atleta dominicana del CAVAOntinyent-Stocklogistic va establir el passat cap de setmana un nou rècord nacional a la prova dels 100 metres llisos amb 11 segons i 16 centèsimes. Tot i ser especialista en la prova dels 400 llisos, Fiordaliza està aconseguint molt bons registres en les distàncies més curtes de 100 i 200 llisos. En aquesta ocasió, Cofil aconseguia el rècord en la final del campionat nacional de la República Dominicana, fent un pas més en la seua preparació per al campionat del món d'Eugene, on tot sembla indicar que estarà present en les proves de 400 llisos i 4x400.

A més, a nivell autonòmic es van disputar dos proves de control. A Gandia, Anna Ferre corria els 200 llisos en 27''98, mentre que a Dénia corria els 400 llisos en 1'03''66. També a Dénia, Óscar Francés feia una bona cursa de 3000 obstacles amb 9'54''98, mentre que Ferran Reig no va tindre un bon dia i es va quedar lluny de la seua millor marca personal als 3000 llisos.