dimarts, 13 de setembre del 2022

Firodaliza Cofil segona a la final de la Diamond League a Zurich

L'atleta del CAVAOntinyent-Stocklogistic va aconseguir el segon lloc en la final de la Diamond League que es va celebrar a Zurich el passat 8 de setembre. Cofil, que venia de guanyar el meeting de Brussel·les amb un temps inferior als 50 segons als 400 llisos, només es va veure superada per la seua compatriota Marisledys Paulino, la qual feia 48''99 segons. Fiordaliza acabà segona amb 49''93 i es quedà molt a prop d'aconseguir el seu primer diamant. Per tancar la temporada, es va desplaçar fins a Zagreb on va participar el diumenge 11 de setembre al meeting de la ciutat croata i on aconseguia la victòria en la volta a la pista amb una bona marca de 50''73. Ara toca descansar i gaudir de l'excepcional temporada de la jove atleta dominicana, que de segur es plantejarà objectius ben ambiciosos per a la propera temporada.

Pel que fa a les proves en ruta, cal destacar el triple pòdium que aconseguiren Núria Gómez, Alma Pascual i Joel Gandia en la Volta a peu a Llutxent, mentre que Amaia Soler guanyava en la categoria sub12 en la Volta a peu infantil d'Agullent.