dimarts, 28 de març del 2023

Ferran Reig quart als 3000 llisos del campionat d'Espanya sub16 en pista coberta.

El passat cap de setmana es va disputar a Ourense el campionat d'Espanya sub16 en pista coberta, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per Ferran Reig als 3000 llisos. Ferran va aconseguir un gran quart lloc en la prova i va millorar la seua marca personal en pista coberta fins deixar-la en 9'11''22, en una cursa que va aguantar amb els primers fins passat el primer quilòmetre, quan es va despenjar del grup capdavanter per a, ja en l'últim 400, quedar-se molt a prop del tercer lloc. L'ontinyentí tanca així una temporada d'hivern excel·lent, en que ha aconseguit situar-se entre els millors atletes sub16 d'Espanya gràcies al seu treball i el del seu entrenador Víctor Revert.

A més, els atletes del CAVAOntinyent també van estar presents en dos proves de ruta. A Alcoi va tornar a la competició Xavi Verdú després d'una lesió i ho va fer aconseguint el tercer lloc en categoria senior al 10k La Salle. Per últim, a la Volta a peu a Alfarrasí segon lloc per a Núria Gómez, tercer per a Isabel Cháfer i cinquè per a Joel Gandia en aleví, mentre que Marc Reig acabà el 16 senior i Ferran Gandia el 42 en categoria veterà B.