dimarts, 13 de juny del 2023

Dos medalles autonòmiques, sis provincials i tres pòdiums en ruta.

El passat cap de setmana va estar carregat de competicions per als atletes del CAVAOntinyent, els quals participaren en dos campionats autonòmics, dos campionats provincials i una prova en ruta. Júlia Baldó als 3000 llisos en categoria sub16 i Ulises Ávila als 5000 llisos en categoria master aconseguiren ser medallistes de plata als respectius campionats autonòmics celebrats a Dénia i Torrevieja. A més, a l'autonòmic sub16 Ferran Reig fou quart als 3000 llisos, Carla Bernabeu sisena als 1500 obstacles, Jaume Micó setè als 600 llisos, Mar Coronado i Carla Garcia desenes als 600 i llançament de pes, Neus Asensio i Miguel Angel Picazo setzens als 300 llisos i Jocelyn Agredo la 17 als 300 tanques. A València es va disputar el campionat provincial absolut, en el que Mari Carmen Baldó aconseguia l'or i Rosa Baldó el bronze als 1500 llisos, Pablo Ramírez era setè als 100 llisos, prova en la que César Mira no va aconseguir passar a la final tot i fer marca personal. Als 1500 llisos Gabriel Donat era sisè i als 3000 llisos Dani Sanchis acabà cinquè i Manel Vañó sisè. A Xàtiva es va disputar el campionat provincial sub14, en el que Joel Gandia aconseguí l'or al salt amb perxa, Laia Asensio l'or als 220 tanques i la plata als 500 llisos i Isabel Cháfer la plata als 1000 llisos. Als 80 llisos Carla Pla i Diego Ortiz foren dotzens.

Pel que fa a les proves en ruta, els nostres atletes participaren al 5k d'Ontinyent, en el qual Mari Carmen i Rosa Baldó aconseguiren el primer i segon lloc en la categoria F40, José Serrano tercer en la categoria M45,Ivan Martínez sisè sub20, Rubén Barber fou vuité en la categoria senior, Ferran Gandia setè en M45, Javier Garcia 12è en M35 i Javi Cháfer el 20 en M40.