diumenge, 24 de setembre del 2023

El cross de Sant Rafel i Ferran Reig protagonitzen el primer cap de setmana de competició.

Un any més els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic estigueren presents en el tradicional cross de Sant Rafel, prova en la que estrenaven la nova equipació de competició. La gran majoria de l'escola del club va estar present en la prova ontinyentina, però Ferran Reig va haver de desplaçar-se fins a Sagunt per disputar el critèrium autonòmic sub16 en pista, prova en la que va disputar els 3000 llisos i on va aconseguir el triomf amb una bona marca de 9'0'9''08, el que el va classificar per a representar a la selecció valenciana al campionat d'Espanya per federacions que es disputarà a Gijón els propers dies 7 i 8 d'octubre.

Pel que fa a la participació en Sant Rafel, cal destacar a tots els atletes que van participar, algun d'ells per primera vegada, en una competició en ruta i, especialment, als que aconseguiren pujar al pòdium en les diferents categories. Així, Oriol Horcas aconseguí el segon lloc en categoria benjamí, mentre que Daniela López, Núria Gómez i Laia Asensio feien primera, segona i tercera i Joel Gandia segon en alevins. En infantils, segon lloc per a Laia Baldó i tercer per a Carla Bernabeu. En la prova absoluta, tercer lloc per a Marc Silvestre, que fou el primer promesa, i segon lloc per a Mari Carmen Baldó, també segona en veteranes, mentre que Gabriel Donat i Ivan Martínez foren primer i segon juvenils i Dani Sanchis acabà el tercer promesa.