dimarts, 12 de març del 2024

Cinc medalles a l'autonòmic sub14 en pista coberta.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic estigueren presents a diverses competicions, la més important de les quals va ser el campionat autonòmic sub14 en pista coberta. Al Palau Lluís Pugi competiren sis atletes sub14, amb un balanç de cinc medalles i un quart lloc. Laia Asensio es va proclamar campiona autonòmica als 500 metres llisos amb 1'24''99 de forma brillant. Núria Gómez també aconseguí l'or en la prova dels 2000 llisos amb 7'12''67 i Daniela López fou tercera amb 7'19''64, en una carrera liderada en tot moment per les dos atletes del CAVAOntinyent. Joel Gandia fou segon al salt amb perxa amb 2'40 metres, empatat amb el primer classificat amb la mateixa altura. Als 2 quilòmetres marxa, espectacular remuntada de Marc Micó per aconseguir la medalla de bronze amb 11'01''67 i quart lloc en xiques per a Laia Mollà amb 10'43''95. Campionat d'alt nivell per als nostres atletes, els quals milloraren tots les seues marques personals. Amb aquestes medalles aconseguiren, a més, situar-se tercers en el medaller, d'un total de 26 clubs que aconseguiren medalla.

A més, en les proves en ruta va destacar el tercer lloc de Xavi Verdú en categoria M40 a la Mitja Marató d'Elx, amb un temps d'una hora i 13 minuts. A Palomar es va disputar la primera de les proves del circuit de la Vall d'Albaida, en la que Joan Seguer fou primer i Alma Pascual segona en aleví. A la Perimetral de Benissa, en la distància de 20 quilòmetres Salva Pascual acabà el sisè veterà i Alberto Fernández fou el 7è veterà. Per últim, al Tarahumara Trail de Fontanars dels Alforins participaren Javi Cháfer,  Jesús Gómez i Rubén Belda.