dimarts, 16 d’abril del 2024

Xavi Verdú primer M40 a Alcoi i Lia Asensio tercera al provincial de combinades sub12

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic estigueren presents en dos competicions, una de ruta i una de pista a l'aire lliure. Dissabte 13 d'abril es va disputar a Alcoi la cursa de la Salle, en la que Xavi Verdú aconseguí ser el primer classificat en la categoria M40 i el quart classificat absolut en l'arribada.

A València, es va disputar diumenge 14 d'abril el campionat provincial de proves combinades sub12, el qual també va acollir proves de control de les categories sub14 i sub16.  Lia Asensio va aconseguir el tercer lloc en sumar 975 punts després de fer els 60 llisos, el salt de llargada i el llançament de pes. Molt a prop, en cinquè lloc acabà Noa Asensio amb 952 punts, mentre que Alexa Beneyto acabà en el lloc 48 amb 540 punts i Ainara Donat acabà la 64 amb 319 punts. En xics, Oriol Horcas acabà en el lloc 33 amb 319 punts. Pel que fa a les proves de control, als 80 llisos van destacar les marques aconseguides per Joel Gandia amb 11''43, Laia Asensio amb 10''55 i Carla Pla amb 11''58. Als 1000 obstacles, triomf per a Núria Gómez amb 3'38''07 i el segon lloc de Daniela López amb 3'46''95. Als 1000 llisos, Isabel Cháfer feia 3'25''73 i Alejandra Ferrando 3'24''74. A més, també participaren i milloraren les seues marques personals en la majoria de les proves Marc Micó, Joan Seguer, Laia Mollà, Clara Asensio, Alma Pascual i Amaia Soler, per completar un total de 17 atletes en aquesta competició.