diumenge, 8 de novembre del 2009

Gran actuació de l'escola del CAVA a Xàtiva

L'escola del CAVA va debutar en la nova temporada 2009-2010 amb la ja tradicional participació a la Pujada al Castell de Xàtiva. La capital de La Costera va vore com els atletes ontinyentins aconseguien un total de 5 pòdiums en les categories inferiors, tres primers i dos segons, i milloraven l'actuació de la temporada passada. El primer triomf l'aconseguí Nico Azorín en categoria pre-benjamí en un esprint molt disputat amb el segon i tercer classificats. Nico va saber aguantar un fort ritme des de l'eixida de la prova i no va defallir als metres finals. En la categoria benjamí, l'atleta d'Aielo de Malferit Lara Ortíz aconseguí un treballat segon lloc sobre una distància de 500 metres. En la categoria aleví gran triomf de Josep Barberà, el qual va demostrar trobar-se en molt bona forma, i segon lloc per a Víctor Sanz en homes, mentre que Julia Rico, una vegada més, aconseguí un nou triomf gràcies al seu fort esprint final. Van completar la participació ontinyentina Joana Vidal en quart lloc i Sergi Alberca en sisè lloc en categoria infantil.
La propera setmana Laura Sanz participarà per primera vegada al Cross Internacional Castellano-Manchego de Quintanar de la Orden.