diumenge, 29 de novembre del 2009

Julia Rico i l'equip aleví masculí tercers al Campionat Provincial Escolar de Cross

Els atletes de l'escola del CAVA-Kelme van tindre una actuació molt destacada al Campionat Provincial Escolar de Cross que es va disputar el passat diumenge 29 a Torrent. Dos medalles de bronze i tres quarts llocs van ser els resultats més destacats dels ontinyentins que van completar una de les millors actuacions conjuntes de l'escola. Julia Rico aconseguí el tercer lloc en la categoria infantil amb una forta disputa de l'esprint final amb la segona classificada i amb Joana Vidal, quarta. Totes dues van competir de forma excel·lent en el dur circuït que havia preparat l'organització. L'equip infantil masculí va aconseguir un molt meritori tercer lloc en la classificació per equips gràcies a l'esforç de tots els seus integrants. Josep Barberà va ser quart en una gran carrera i en un espectacular final, Víctor Sanz va arribar 13è fent la carrera de menys a més, mentre que Sergio Borredà acabà el 26, Javi Revert el 33 i tancà l'equip Carles Torró en el lloc 36. En categoria benjamí, quart lloc també per a Nico Azorín en el seu primer Campionat Provincial, tot i ser de primer any. La única nota negativa fou la retirada de Lara Ortíz en categoria aleví per estar malalta.