dilluns, 23 de novembre del 2009

Tres noves millors marques personals per als infantils a Pista Coberta


Els atletes infantils de l’escola del CAVA van aconseguir tres noves millors marques personals en el control de pista coberta, que es va fer junt amb el Campionat Provincial Aleví de proves combinades, el passat dissabte 21. Josep Barberà va millorar 6 segons la seva marca personal als 1000 llisos fins a deixar-la en 3 minuts 24 segons i 98 centèsimes, tot i fer una carrera irregular amb molts canvis de ritme. Joana Vidal i Julia Rico també aconseguien millorar el seu temps als 1000 llisos. Joana va millorar 6 segons fins deixar-la en 3 minuts 36 segons i 54 centèsimes, mentre que Julia millorava set segons en acabar amb 3’minuts 39 segons i 89 centèsimes. Victor Sanz també va participar al control infantil en les proves de 500 llisos i 60 llisos. En la primera va aconseguir un temps de 1 minut 34 segons i 33 centèsimes, en una prova molt bruta en la que no va poder millorar marca. Tampoc als 60 llisos, prova en la que va aconseguir poc més de 9 segons.
A la mateixa jornada, però al Campionat Provincial de combinades Lara Ortíz feia el seu debut en pista coberta. A la prova del triatló, que consisteix a fer els 60 llisos, salt de llargada i llançament de pes, va aconseguir bones marques per ser la primera vegada que participava i va destacar la marca del llançament de pes amb 3 metres i 88 centímetres, la qual suposava una nova millor marca en la prova de l'escola del CAVA.

Diumenge 22, a Vinarós, Laura Sanz no va tindre gens de sort en la prova de cross, ja que tan sols va poder ser sisena en patir tota la prova "flato", el que va fer que no poguera esforçar-se al màxim i perdera posicions.

Fotos Cross de Vinaròs: http://picasaweb.google.com/fdos61/CrossVinaroz09