diumenge, 27 de maig del 2012

Angela Pascual Campiona Autonòmica Infantil dels 500 llisos

La ciutat de Castelló va acollir el Campionat Autonòmic Infantil de pista a l'aire lliure el passat 26 de maig. Els atletes de l'escola del CAVA-Kelme van tindre una actuació excel·lent, ja que els cinc participant tornaren amb una medalla d'or, tres llocs de finalistes i 4 noves millors marques personals. Angela Pascual va ser la gran triomfadora de la jornada, ja que va guanyar la prova dels 500 llisos amb una gran marca de 1 minut 21 segons i 92 centèsimes, el que la col·loca primera del rànking autonòmic i en sisena posició del rànking d'Espanya. Angela ha completat una excel·lent temporada ja que ha sigut dos vegades campiona autonòmica dels 500 llisos, en pista coberta i a l'aire lliure, i només ha perdut una carrera en eixa distància, en la que va quedar en segon lloc. Tanca així la seva participació en categoria infantil amb molt bones expectatives de cara a la propera temporada, en la que passarà a la categoria cadet i ja tindrà opció de participar en Campionats d'Espanya.
Sofia Cambra també va tindre una actuació excel·lent en la prova dels 3000 llisos, en la qua va obtindre el quart lloc amb una nova millor marca de 11 minuts 43 segons i 56 centèsimes. Sofia, que compagina l'atletisme i el bàsquet, en tan sols un mes d'entrenament ha aconseguit millorar la seva marca en la distància en més de mig minut i, a més, és atleta infantil de primer any, pel que té un gran futur per davant. En llançament de martell, bona competició de José Torró que va aconseguir el sisè lloc amb un millor llançament de 22'97 metres, millorant en quasi un metre la seva marca personal. Jose també es despedix de la categoria i a l'any que ve serà cadet, on segur que millorarà encara més. A les proves de tanques, Elena Vidal va aconseguir el vuité lloc en la prova dels 220 metres amb un registre de 37'81 segons, nova millor marca personal, però arribà sense forces als 80 metres, en els que no va poder millorar la seva marca. Lara Ortiz participà asl 150 llisos, prova no habitual per a ella, on aconseguí el lloc 16, tot i que no va poder millorar la seva marca personal. Les dos aieloneres són atletes de primer any, pel que tenen un ampli marge de millora per davant.