dissabte, 12 de maig del 2012

Pluja de marques personals a la IV Jornada Escolar de la Safor


 La quarta i última jornada escolar de la Safor, disputada a Gandia el passat divendres 11 de maig, va deixar un bon grapat de noves marques personals per als atletes de l'escola del CAVA-Kelme. Els primers en participar foren els atletes cadets en la prova dels 1000 llisos. En xics tres noves marques personals per a Paco Mora, que debutava en les competicions en pista, amb 3'05''50, seguit de Víctor Sanz amb 3'07''90 i Joan Reig, recuperat d'una lesió, amb 3'11''92. 


En xiques, Julia Rico guanyava la prova amb una nova marca personal de 3'18''12, mentre que Joana Vidal millorava la seua marca de la temporada amb 3'28''39. Les xiques infantils participaren en la prova dels 150 llisos, única prova infantil de la jornada, amb bons resultats. Àngela Pascual aconseguí el triomf amb una gran marca de 21''30, el que suposava la tercera millor marca autonòmica, mentre que Elena Vidal aconseguia baixar dels 22 segons amb 21''97, Lara Ortiz millorava cinc dècimes la seva marca fins deixar-la en 22''37 i tancava la participació ontinyentina Laura Navalón amb 23''93.
 

Pel que fa als alevins, en xics participaren Lalo Penadés, Nico Azorín i Rafa Albert en les proves de javelina, llargada i 60 tanques. En xiques, participaren Andrea Sanchis, Neus Reig, Gloria Reig, Nuria Martínez, Carmen Silvestre, Paula Fort, Raquel Navarro i Julia Bañuls en les proves de salt de llargada i llançament de pilota. Les marques més destacades foren les aconseguides per Julia Bañuls amb 3'23 metres en llargada i més de 20 metres en pilota, mentre que Andrea Sanchis saltava 3'18 metres i llançava la pilota prop dels 18 metres.
Amb aquesta jornada acaben les competicions en pista per als alevins, a falta del campionat provincial de proves combinades.