dissabte, 19 de maig del 2012

Julia Rico sots-campiona autonòmica cadet dels 3000 llisos

La localitat de Castelló de la Plana va acollir el Campionat Autonòmic Cadet escolar el 19 de maig. Fins a la capital castellonenca es varen desplaçar quatre atletes de l'escola del CAVA-Kelme per participar en la final autonòmica, tot i que eren sis els atletes classificats, però tant Josep Barberà com Paco Mora no van poder participar per diferents motius. Julia Rico va tornar a demostrar que és una gran competidora i no sol fallar en els campionats. Va aconseguir el segon lloc als 3000 llisos, en una prova molt ràpida des de l'inici, que va tindre com a dificultat afegida que les atletes hagueren de córrer pel carrer 5, el que les va privar de tindre referències de temps. L'ontinyentina va aconseguir una gran marca de 11 minuts i 39 centèsimes, el que la va deixar a sols 5 segons de la mínima per assistir al Campionat d'Espanya Federat. Cal destacar que Julia es mostra molt regular en els campionats de pista a l'aire lliure, ja que en els tres últims anys ha aconseguit estar en el pòdium, tant en categoria infantil com en cadet, en la prova dels 3000 llisos.

La resta de participants ontinyentins també tingueren una actuació excel·lent. Joana Vidal acabà setena als 1000 llisos, prova en la que aconseguí millorar, per fí, la seva millor marca personal fins deixar-la en 3 minuts 23 segon i 8 centèsimes. Gran mèrit el de Joana que s'ha sabut recuperar d'uns problemes físics que no l'han deixat entrenar en condicions normals fins ben entrat el mes de març. Víctor Sanz també participà als 1000 llisos, es classificà setè en la segona sèrie i també va millorar la seua marca personal fins deixar-la en 3 minuts 7 segons i 43 centèsimes. Víctor també va progressant poc a poc i a la propera temporada segur que farà un pas endavant important en les seves marques. Per últim, tancà la participació Joan Reig als 600 llisos, en els que va aconseguir el lloc 15, i també va millorar la marca personal fins deixar-la en 1 minut i 43 segons. Joan, igual que Joana, també té molt de mèrit, ja que un accident domèstic al mes de desembre li va produïr una lesió al genoll que el va tindre parat fins començaments del mes de maig, pel que només a entrenat 3 setmanes i han sigut prou per millorar les seves anteriors marques. Enhorabona a tots!!!