diumenge, 26 de maig del 2013

Elena Vidal segona en triple salt al Campionat Autonòmic Infantil




Les pistes de l'antic llit del riu Túria de València van acollir el Campionat Autonòmic Infantil individual el passat 25 de maig, el que va suposar la cloenda de la temporada per als atletes infantils del CAVA. Les sis atletes que finalment participaren (no pogué fer-ho Sandra Campos per malaltia) van estar a un alt nivell. Va destacar Elena Vidal, la qual ha completat una molt bona temporada, en aconseguir el segon lloc en la prova de triple salt amb una excel·lent marca de 9 metres i 86 centímetres. Elena va fer un gran concurs, en el que 4 dels sis salts que va fer estigueren per damunt del 9 metres i 60 centímetres. Amb aquesta marca es situa la setena en el ranking d'Espanya infantil. A més, també va aconseguir el quart lloc en la prova dels 220 metres tanques, amb una nova millor marca personal de 36 segons i 16 centèsimes.

Lara Ortiz va ser l'altra atleta del CAVA que participà en 2 proves. Va quedar sisena en el salt de llargada amb una marca de 4 metres i 38 centímetres, a sols un centímetre de la seua millor marca personal. En la prova de javelina acabà setena amb un millor llançament de 18'96 metres. Lara també tanca una bona temporada i amb molt marge de millora per davant.

En la prova dels 500 llisos, Julia Bañuls acabà en el lloc 12 amb una marca de 1 minut i 31 segon. Julia arrosega problemes en un peu, ja que va patir una xicoteta lesió que li ha impossibilitat estar al cent per cent en la seua forma física.
Als 3 quilòmetres marxa Andrea Sanchis va fer una prova excepcional. Va acabar en el lloc 10, però va millorar la seva marca personal en 39 segons, deixant-la en 19 minuts i 41 segons i va deixar molt bones sensacions per al futur.

Per últim, al 3000 llisos Sofia Cambra va aconseguir el cinquè lloc amb una nova millor marca personal de 11 minuts i 27 segons i Elena Sánchez va acabar la 11 amb 12 minuts i 15 segons. Totes dues tingueren el plaer de participar en una de les proves de més nivell dels últims anys.