dilluns, 20 de maig del 2013

L'equip infantil cinquè al Campionat Autonòmic de clubs

L'equip infantil femení del CAVA va aconseguir un meritori cinquè lloc al Campionat Autonòmic de clubs que es va disputar a Castelló de la Plana el 18 de maig. Les 12 xiques que composaven l'equip tancaven així una gran temporada, ja que havien aconseguit també el tercer lloc al Campionat Provincial. El guanyador va ser el Col·legi Diputació de Castelló, seguit pel València Terra i Mar i el CDO Orihuela. Tots tres foren molt superirors a la resta d'equips. El CAVA va lluitar pel quart lloc fins a la última prova i, finalment, només es quedà a dos punts del quart classificat, l'Atletisme La Ribera. Les xiques valldalbaidines van fer un gran esforç i per intentar estar el més amunt possible i cal destacar el compromís i la dedicació de totes i cadascuna d'elles, així com dels seus pares i mares que també les van recolzar des de les grades. Pel que fa als resultats, cal destacar els tercer llocs d'Elena Vidal en perxa i Lara Ortiz en javelina. També les millors marques personals de Sandra Campos en disc amb 14'67 metres, Sofia Cambra en martell amb 18'96 metres, Helena Falcó en alçada amb 1'06 metres, Julia Bañuls en 80 tanques amb 16'42 segons i Andrea Sanchis en triple salt amb 7'54 metres i 3 quilòmetres marxa amb 20 minuts 20 segons i 1 dècima. Completaren l'equip Ana Penadés als 80 llisos, Neus Reig als 150 llisos, Helena Santamaria al pes i Elena Sanchez als 1000 llisos, mentre que Paula Mora fou atleta reserva. Amb aquesta competició tanquen una magnífica temporada a nivell conjunt, ja que aquesta pròxima setmana participaran a l'autonòmic individual.