dilluns, 13 de maig del 2013

Les infantils del CAVA aconsegueixen cinc medalles al Campionat Provincial

El passat 11 de maig es va disputar a Sueca el Campionat Provincial Individual Infantil, en el qual les atletes del CAVA van aconseguir un total de cinc medalles, en una molt bona actuació conjunta. Elena Vidal va ser l'atleta més destacada, en proclamar-se doble campiona provincial en les proves de 220 metres tanques i triple salt. L'aielonera va aconseguir, a més, millorar les seues marques en abdues proves fins deixar-les en 36 segons i 68 centèsimes i 9'57 metres respectivament. Lara Ortiz i Sofia Cambra acabaren segones en salt de llargada, amb 4'16 metres, i als 1000 llisos, amb 3 minuts i 24 segons i apunten bones sensacions de cara al proper campionat autonòmic. La última medalla la va aconseguir en la prova dels 3000 llisos Elena Sanchez, amb una notable marca de 12 minuts i 6 segons. Elena va aconseguir així el premi a una sèrie de valors que demostra cada dia en els entrenaments: constància, humilitat, esperit de sacrifici i de superació. Va ser, sense dubtes, la gran sorpresa i una gran alegria per a tots. A més, Julia Bañuls fou quarta als 220 tanques amb 38''66 i Andrea Sanchis fou sisena als 3 quilòmetres marxa amb 20 minuts i 29 segons. També participaren en les proves de velocitat Ana Penadés i Neus Reig i Helena Falcó en el salt d'alçada i en pes. La participació masculina estigué a càrrec de Ivan Alcaraz en les proves de 80 llisos i llançament de pes.