dilluns, 12 de maig del 2014

Quatre medalles per als cadets al Campionat Provincial

Els quatre medallistes del CAVA. Foto: CAVA i Club Atletisme Xàtiva

El Campionat provincial cadet disputat a Xàtiva el passat 10 de maig va deixar quatre medalles per als atletes del CAVA, un or, un argent i dos bronzes. Elena Vidal es va proclamar Campiona provincial en la prova dels 100 metres tanques amb una gran marca de 16 segons i 70 centèsimes, el que suposava una nova millor marca personal. Gran triomf per a l'aielonera que només va poder participar als 100 ja que havia estat malalta tota la setmana. La medalla d'argent va ser per a José Torró en la prova de llançament de martell. L'ontinyentí va llançar l'artefacte fins els 46 metres i 69 centímetres, i es va quedar molt a prop de la seua marca personal. Merescuda medalla de bronze per a Laura Navalón als 600 llisos amb nova millor marca de 1 minut 58 segons i 91 centèsimes, atleta responsable i constant que per fí aconseguia la recompensa al seu treball. Però la medalla més emotiva va ser el bronze aconseguit per Lara Ortiz en la prova de salt de llargada. L'aielonera també va millorar marca en saltar 4'58 metres, el que li va permetre assolir el tercer lloc del pòdium, trencar una mala ratxa de resultats i, sobretot, dedicar-li el pòdium al seu cosí-germà Óscar Martinez, tristament desaparegut el mes passat. Lara va pujar al pòdium amb la samarreta de la FEBO amb el número 7 a l'esquena per retre-li homenatge.
A més dels quatre medallistes també van participar tres atletes més del CAVA. Cristina Piera va acabar quarta al llançament de martell amb 20'36 metres, nova marca personal. La seua germana Gemma també va millorar marca amb 20 segons i 36 centèsimes als 100 tanques i també Alberto Valls va millorar en salt de llargada amb 4'63 metres. Per últim, Sofia Cambra fou sisena als 1000 llisos amb una nova millor marca personal de 3 minuts i 22 segons.