dilluns, 19 de maig del 2014

José Torró i Sofia Cambra segon i tercera a l'autonòmic cadet

José Torró i Sofia Cambra
 El passat diumenge 18 de maig es va disputar a València el Campionat Autonòmic cadet, competició en la que el CAVA va participar amb vuit atletes. José Torró va tindre una gran actuació, ja que va aconseguir el segon lloc en la prova de llançament de martell, amb una nova millor marca personal de 47'24 metres. José ja havia aconseguit la marca mínima de participació per al Campionat d'Espanya en anteriors competicions, pel que ja es troba afinant la seua participació per a l'estatal que es disputarà a Huelva a finals del mes de juny. Sofia Cambra va ser tercera als 3000 llisos, amb una marca de 11 minuts i 27 segons. L'ontinyentina tanca una brillant temporada en la que ha aconseguit tres medalles als autonòmics de cross, pista coberta i aire lliure. La resta de representants del CAVA varen tindre sort desigual. Maica Xufré acabà la 12 en salt d'alçada amb 1'32 metres, Cristina Piera fou novena al llançament de martell amb 18'30 metres, mentre que la seua germana Gemma acabà la 16 en la prova dels 100 tanques i millorà la seua marca personal fins deixar-la en 19'96 segons, tot i córrer lesionada. Elena Vidal tampoc va poder competir al 100% per unes molèsties físiques i s'hagué de conformar amb el setè lloc en la prova de 100 tanques, molt lluny de la seua millor marca. Una llàstima perquè l'aielonera en bones condicions físiques hagués lluitat per guanyar una medalla. Lara Ortiz acabà la 11 al salt de llargada amb 4'40 metres i tingué la mala sort de lesionar-se als 100 llisos, però encara va poder arribar al final de la prova amb molt de dolor. Per últim, Laura Navalón aconseguí ser la 17 als 600 llisos amb una millor marca personal de 1 minut 58 segons i 63 centèsimes en la seua despedida de la categoria cadet.