dimarts, 27 de maig del 2014

Intens cap de setmana amb noves marques personals per al CAVA

Júlia Bañuls al salt d'alçada. Foto: Tono Campos

El passat cap de setmana va tornar a estar ben carregat de competicions per als atletes del CAVA. Dissabte de matí els juvenils i juniors es desplaçaren a Algemesí per participar a un control en pista. Va destacar les marques aconseguides per Cristian Marín i Joan Reig als 800 llisos amb 1'59''99 i 2'04''03, ambdos marques personals a l'aire lliure. Jose Calatayud també va tindre una destacada actuació als 200 llisos en guanyar la seua sèrie amb 25''04, millor marca personal. Víctor Sanz també va tindre un bon retorn a la competició als 1500 llisos al aconseguir un temps de 4'32''98. Gilberto Vicedo i Josep Barberà tancaren la participació ontinyentina als 5000 llisos amb un temps de 16'25'' i 17'20''. 
Fins a Alacant es desplaçaren les infantils del CAVA per intentar millorar les seues marques personals per aconseguir la classificació per a l'autonòmic. Júlia Bañuls va fer una gran marca en salt d'alçada en superar el llisto en 1'40 metres. Sandra Campos també va millorar les seues marques personals en disc amb 16'69 metres i en javelina amb més de 17 metres. Helena Santamaria també va millorar marca en llançament de pes amb 7'19 metres. També participaren Elena Sánchez, Carmen Silvestre, Andrea Sanchis, Ana Penadés, Aida Navalón, Clara López, Paula Mora i Núria Valdés.
Dissabte de vesprada a Elx, José Torró va millorar la seua millor marca en llançament de martell amb 48'73 metres,el que el posa el vuité en el rànking d'Espanya de l'especialitat en categoria cadet.
Per últim, disumenge de matí, Rubén Olivares va aconseguir el tercer lloc per equips al primer Ekiden (marató per relleus) Ciutat de València, en el que va participar amb l'equip format pels seus companys d'entrenament.