Gran actuació dels benjamins a la Trobada d'Escoles a Xàtiva

Víctor Cambra i Eloy Mullor. Foto cortesia Benicadell Esportiu

Clara Agustín. Foto cortesia Benicadellesportiu

Claudia Martínez. Foto cortesia Benicadellesportiu

Els atletes benjamins del CAVA van tindre una destacada actuació a la Trobada d'Escoles que es va disputar a Xàtiva el passat dissabte 7 de juny. Els cinc atletes ontinyentins quallaren una gran competició en totes les proves que van fer. Així, el matí va començar amb un doblet al llançament de pes, on Eloy Mullor amb 9’60 metres va gunayart i va superar el seu company Víctor Cambra, el qual amb 9’54 metres va ser el segon classificat. Més tard, en la mateixa disciplina, però en xiques, la debutant Clàudia Martínez va aconseguir el segon lloc amb 6’27 metres, mentre que Maria Fenollés va llançar 6’16 metres. Eloy Mullor va tornar a guanyar al salt de llargada en saltar 2’94 metres. A les proves de velocitat, Clara Agustín es va imposar als 50 metres amb un registre de 8'06 segons, mentre que Maria Fenollés va acabar la prova amb un temps de 10'30 segons. Victor Cambra acabà sisé amb 9'25 segons. La matinal va acabar amb les proves de 500 metres, amb un segon lloc de Clara Agustín amb un temps de 1’43'83, i el desé lloc de Clàudia Martínez amb 1'59'00. L’últim triomf del CAVA el va tornar a aconseguir Eloy Mullor, en la prova dels 500 llisos, amb un temps 1’40”90. Gran resultat per als atletes ontinyentins i per a la seua entrenadora Eva Gandia.