dilluns, 16 de juny del 2014

Cristian Marín i Gilberto Vicedo plata i bronze a l'autonòmic junior

Els dos atletes juniors del CAVA Cristian Marín i Gilberto Vicedo van aconseguir dos medalles al Campionat Autonòmic Junior que es va celebrar a Elx el passat 14 de juny. Cristian va aconseguir el segon lloc en la prova dels 800 llisos amb un temps de 2 minuts i 25 centèsimes, mentre que Rubén Olivares va acabar cinquè amb 2'04'04. Gran mèrit dels dos atletes del CAVA i sobretot de Cristian que afrontava la competició després de la setmana d'exàmens de selectivitat. També als 800 però a la sèrie de control, Joan Reig va fer un temps de 2'05''96. La segona medalla va ser per a Gilberto Vicedo als 5000 llisos, en arribar tercer en un apretat final amb els dos primers classificats. Gilberto es va despenjar dels dos primers al principi de la prova, però va fer un espectacular últim quilòmetre que li va permetre disputar un apretat final amb el segon classificat i millorar la seua marca personal en la distància fins deixar-la en 16'16''66.
A més, a l'autonòmic de combinades infantil Clara López va aconseguir el 16è lloc en la prova de pentatló amb 1498 punts, competició que va suposar el tancament de la temporada per a l'atleta del CAVA.